.

.

 

.

Kerstconcert Sweelodie in het kerkje in Zweeloo

Met medewerking van De gebroeders Weggemans. Sweelodie pakt de traditie weer op.

Onder leiding van dirigent Jochem Weggemans geeft het koor een Kerstconcert in het prachtige kerkje van Zweeloo met zijn geweldige akoestiek.

Ook dit jaar belooft het weer een sfeervolle avond te worden waar u kunt genieten van de klanken van Sweelodie en de trompetten van De Gebroeders Weggemans. In de pauze is er weer gelegenheid te genieten van een drankje (munten tegen contante betaling verkrijgbaar).

Het concert vindt plaats op zaterdag 17 december 2022. Aanvang 20.00 uur. Kerk open vanaf 19.00 uur. Kaarten a € 7,50 zijn verkrijgbaar bij Bakkerij Kuijer, Aelderstraat 35, Aalden.  

Gezien de grote belangstelling: wacht niet met het kopen van een toegangskaart. Vol is vol!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel