.

.

 

.

Sint en pieten krijgen warm onthaal in Zweeloo

De sint en zijn pieten kregen zaterdag een warm onthaal in Zweeloo waar het gezelschap uit Spanje een bezoek bracht aan dorpshuis De Spil.

Wauw! Jongens en Meisjes wat is het een knallend geslaagd Sweeler Sinterklaasfeest geweest afgelopen zaterdag. Ik heb veel kinderen ontmoet en wat hebben we een plezier gehad. Ik wil de kinderen bedanken voor de gezelligheid, alle tekeningen en verlanglijstjes. Op naar pakjesavond 5 december! Bedankt allemaal! Als Sint wil ik graag dorpsbelangen Aalden en dorpsbelangen Zweeloo bedanken voor hun bijdrage aan deze feestelijke dag. 

Een extra dankwoord gaat uit naar: CBS de Schutse - Herberg de Aelderstroom - OBS de Anwende Grand café & Hotel Libo BHV2Day - LOL Kinderopvang - COOP Aalden - Lubberts Afbouw - Daan’s Snackmobiel - Kapsalon AW - De Mepperdennen - Nona’s - Food Basiscs - Oes Eig’n Kraantien - Golfclub de Gelpenberg - ZorgClown Cato - We hopen ook volgend jaar weer op jullie steun.

 Nadat sinterklaas vele tientallen handjes had geschud en de pieten de kinderen hadden overladen met pepernoten trok de stoet in de middag weer verder het land in.

 Foto's: Jansje Brands

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel