.

.

 

.

Carbidfestival én spetterend optreden Henk-Jan Tangenberg

Op Oudjaarsdag van 12.00 tot 18.00 uur sfeer en spektakel nabij sportpark ‘t Alterbarg. Een biertje, een warme hap en zelfs een feesttentje.

Waar carbidschieten in het verleden met een melkbus in de wei gebeurde is deze vuurwerktraditie in onze Zweeler dorpen uitgegroeid tot een groots evenement. 

Het carbidfestival (van 12.00 tot 18.00 uur) rondom sportpark ’t Alterbarg is dit jaar één van de trekpleisters. Medeorganisator Nik Dijkink weet wel hoe zijn ideale oudjaarsdag eruit ziet. ”Met z’n allen samenkomen en het carbidschieten als een evenement zien. Het moet een sfeervol eindejaarsfeest worden. Voetballen wegschieten met melkbussen staat uiteraard centraal, maar we hebben ook een aansprekend randprogramma in elkaar gesleuteld. Vanaf 15.00 uur zal onze dorpszanger Henk-Jan Tangenberg een spetterend optreden verzorgen. Het festijn wordt afgesloten met een mooie vuurwerkshow.”

@ Sloophout en resthout (geen snoeihout) is welkom. Inwoners kunnen dit afleveren op het perceel naast de tennisbaan, waar ook het carbidfestival wordt georganiseerd.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel