.

.

 

.

Deelnemers gezocht project: "Dag die als een droom voorbij ging"

Tweede informatieavond verplaatst naar 13 januari om 20.00 uur in De Spil. 

BUOG zoekt in samenwerking met ‘Kunstenaarsdorp Zweeloo’ deelnemers voor het Van Goghproject dat eind september 2023 in Zweeloo plaatsvindt. 

Het project bestaat uit scènes en een belevingstocht door het dorp. Tijdens deze tocht is er volop mogelijkheid om zich als dorp, vereniging of individu te presenteren. Alles staat in het kader van de verwondering die Vincent van Gogh ervaarde toen hij één dag van zijn leven in Zweeloo verbleef. Eenzelfde verwondering willen de organisatoren de bezoekers laten ervaren in het Zweeloo van vandaag. Hiervoor is de medewerking nodig van veel mensen uit het dorp en omgeving.

Op zoek naar professionele of semiprofessionele beeldend kunstenaars
Voor de scènes zijn de initiatiefnemers op zoek naar professionele of semiprofessionele beeldend kunstenaars die in een korte tijd iets kunnen produceren. Voor de belevingstocht wordt er onder andere nog gezocht naar: gidsen, parkeerwachten, publieks- en verkeersbegeleiders, technici, mensen die straat- en/of muurschilderingen kunnen maken. Ook andere input is welkom.

Er heeft inmiddels één informatieavond plaatsgevonden. Een tweede informatieavond stond gepland voor 9 december ’s avonds om 20.00 uur in het dorpshuis van Zweeloo. Dit valt echter samen met de WK-wedstrijd van Oranje tegen Argentinie. Om deze reden is de bijeenkomst verplaatst naar 13 januari a.s. Hier hoopt men veel nieuwe deelnemers te ontmoeten. Van tevoren aanmelden zou fijn zijn. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel