.

.

 

.

Trijnie Been erelid van Sweelodie

Trijnie Been is afgelopen woensdagavond tijdens de jaarvergadering van dameskoor Sweelodie benoemd tot erelid.

Trijnie was ruim twintig jaar geleden een van de medeoprichters van Sweelodie en was daarna jarenlang voorzitter. Onder haar leiding ontwikkelde Sweelodie zich in relatief korte tijd tot een vermaard 40 koppig zangkoor en heeft zich stevig op de muzikale kaart van deze regio geplaatst.  

Trijnie Been werd woensdagavond voor haar verdiensten voor Sweelodie benoemd tot erelid van het dameskoor. Uit handen van voorzitter Susan Askes (links) kreeg ze een oorkonde uitgereikt en werd ze - met dirigent Jochem Weggemans aan haar zijde - flink in de bloemetjes gezet.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel