.

.

 

.

19e Open atelier dagen Coevorden

In het weekend van 11 en 12 maart vinden de Open Atelier Dagen Coevorden plaats.

In totaal 34 ateliers/galeries in 13 dorpen in de gemeente Coevorden zetten hun deuren open tussen 11.00 en 17.00 uur en tonen werk van bijna 40 kunstenaars. Werken in verschillende technieken en disciplines, zoals schilderijen, keramiek, pastel, kunst van hout, glas en metaal. 

Vernieuwde website
De website is volledig vernieuwd en alle deelnemers worden per dorp op de site gepresenteerd. De folder van de open dagen is op de site te downloaden www.oad-coevorden.nl.
De leden van de schildersgroepen uit Aalden presenteren hun werk op beide dagen (tussen 11.00 en 17.00 uur) in het pand aan de Aelderstraat 44 in Aalden (naast de Coop).

Pastelschilderij van Ingrid Smits uit Meppen.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel