.

.

 

.

Kunst Lokaal; Pop-up galerie

Initiatief van schildersgroepen Aalden. De schildergroepen van SAM uit Aalden organiseren een pop-up galerie aan de Aelderstraat (het lege pand naast de Coop).

Een tijdelijke galerie van amateurkunst met werken die voor ‘kleine prijsjes’ te koop worden aangeboden. De pop-up is van 18 maart (voorlopig) elke zaterdag geopend van 10 tot 16 uur.

Dus zoekt u een leuk, mooi, klein of groter werk of wilt u weleens iets anders aan de muur, dan is dit een kans. Het aanbod is zeer gevarieerd en omvat realistisch, abstract en figuratief werk in vele stijlen. En… wanneer u iets aankoopt kunt u het direct meenemen.

U bent natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Beatrix Copier, 06 44005977 of
via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel