.

.

 

.

JP & The Seeger Session Band komt naar Folk veur Volk Festival

En de lokale JP ook. Zaterdag 17 juni is het weer zover.

Dan wordt de Hof van Schepers weer omgetoverd tot een waar festivalterrein in specifieke folk veur volk sferen. De line-up voor jaargang 2023 is bijna rond. De organisatie kan alvast de hoofd-act bekend maken. Dat is de JP & The Seeger Session Band. Het optreden van deze band in 2018 tijdens Folk veur Volk was zo succesvol dat vele bezoekers de band graag nog een keer wilden zien. En dat gaat dus gebeuren.

Archieffoto: Ruud Janse 
JP & The Seeger Session Band is een spetterende veertienkoppige band naar inspiratie van Bruce Springsteen’s Seeger Sessions. Onder leiding van JP de Klerk blaast de band het publiek omver met een mix van americana, country, gospel, New Orleans Jazz en alles daartussenin. Heerlijk om naar uit te kijken!
Daarnaast zal ook de lokale JP een optreden verzorgen tijdens het festival. Daarover later meer. Hou de OEK in de gaten voor de rest van de line-up.
De ‘voorvercoop’ start op 1 mei 2023.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel