.

.

 

.

Aanleverdata snoeihout en organisch materiaal Paasvuur

Inwoners van Aalden en Zweeloo kunnen snoeihout en ander organisch materiaal aanleveren bij de paasbult achter het sportcomplex ’t Alterbarg.

Op de zaterdagen 1 en 8 april van 09.00 tot 15.00 uur. Buiten bovengenoemde data en tijdstippen is het storten zonder overleg verboden!

Heeft u takken liggen? 
We halen het op de zaterdagen tegen een kleine vergoeding graag bij u op! Bel of app Job voor overleg, tel. nr: 06 40 73 59 80. Op de bult mogen alleen onbewerkte organische materialen worden gestort. Materialen die bewerkt zijn met olie en/of chemische producten zoals verf, lak, impregneermiddelen en andere materialen zoals olieproducten, kunststoffen, rubber, chemische materialen en plastics of geverfd hout, zijn niet toegestaan.

Lijkt het je leuk om te helpen met opbouw
Lijkt het je leuk om te helpen met de opbouw van het Paasvuur? Stuur dan een berichtje naar Job! Zit jij in groep 6, 7, 8 van obs De Anwende of cbs De Schutse en wil je graag de bult aansteken? Dan is dit jouw kans! Deelname aan het opbouwen van de paasbult en het bijwonen van het paasvuur is op eigen risico.


Opgave voor deelname fakkeltocht is verplicht
Meld je aan voor de fakkeltocht door een appje te sturen naar Job, aanmelden hiervoor is verplicht!
Zondag 9 april (1e Paasdag) om 19.30 uur zal de paasbult worden aangestoken. Wij zorgen voor een drankje en gezelligheid!

Graag tot dan!
JeugdSooSweel
Dorpsbelangen Aalden
Dorpsbelangen Zweeloo

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel