.

.

 

.

Accordéon Mélancolique in Zweeler Kerk

Vive le Printemps, prachtige Franse accordeonmuziek op zondag 16 april 15.00 uur 2023 in Zweeler Kerk.


Je hebt in Frankrijk de realistische Macronisten, demonstrerende gele hesjes en dromende romantici. Wat hen alledrie bij elkaar houdt is de muziek. Bijvoorbeeld de accordeonmuziek van Jean-Pierre Guiran en Cherie de Boer. Beiden zijn gek op Franse chansons en musettes. Met name muziek uit het Parijse uitgaansleven van 1930 t/m 1960. Graag brengen ze deze muziek naar Drenthe.

Op zondag 16 april komt het accordeonistenduo naar Zweeloo. Het programma is divers, met eigen composities met invloeden en stijlen van over de hele wereld, bekende en minder bekende chansons en ook nummers van hun CD “Blessing in Disguise”. Na afloop wordt een mooi glas wijn geschonken.
Kaarten à € 15,- via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel