.

.

 

.

Geslaagde palmhaanoptocht vanuit Aeldermeent naar Korenhof

De animo om mee te doen aan Palmpasen loopt landelijk gezien weliswaar terug, maar daar was afgelopen zaterdag in Aalden nog weinig van te merken.

Bijna 60 kinderen van de basisscholen en 25 vrijwilligers kwamen op de been voor de traditionele palmhaanoptocht.

Volgens mede-organisator Monique Jonkman-Koolen is de traditie gelukkig nog wel de moeite waard om te vieren en werden de palmhaanstokken zaterdag in Aeldermeent met veel enthousiasme versierd. En de bekende broodhaantjes worden door bakkerij Kuijer nog steeds gebakken en ook verkocht.

Bij aankomst in de Korenhof konden de bewoners de fraai versierde palmhaanstokken bewonderen en klonk er luid applaus voor het resultaat. Uiteraard werden er ook enkele palmpasen-liedjes uit volle borst gezongen.

Foto’s: Shelly Jonkman en Nicandra Iwema

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel