.

.

 

.

Binnenkort is het weer zo ver, Koningsdag!

Vorig jaar was, na 2 corona jaren, een succes. Prachtig weer en veel gezelligheid op het veldje naast LiBo.

We hopen dat dit jaar een nog groter succes wordt. We hebben dit jaar gekozen om de activiteiten op de brink in Oud Aalden te houden. We hebben activiteiten voor jong en oud. We hebben een leuke workshop Djembe, een rodeostier waar ook de volwassenen een poging kunnen wagen zolang mogelijk te blijven zitten, een stormbaan, een springkussen voor de kleintjes, een grote Twistermat, skippyslang en skilatten voor meerdere personen. Kortom, een hoop activiteiten die voor de nodige hilariteit zullen zorgen.
Natuurlijk zal de traditionele fietstocht ook dit jaar niet ontbreken. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk voor iedereen. Tevens denken wij aan de inwendige mens. Naast de natte horeca zullen wij ook borrelplankjes verkopen.
Voor de (gratis) workshop Djembe is aanmelden wel nodig. Er worden 2 workshops georganiseerd. De eerste workshop start om 14 uur, de tweede workshop om 15 uur. Er is ruimte voor 2 x 25 deelnemers.

Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Je kan je aanmelden tot 20 april. Na deze datum is het niet meer mogelijk om je in te schrijven en vol is vol.

Oranjevereniging Zweeloo: Bianca Koops, Evelien Klasens, Romy Lubberts en Melissa Tiems.

Oes Eig'n Kraantien

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel