.

.

 

.

Gekleurd Grijs in Aalden met Creatief aan de keukentafel

Wanneer je met een hobby bezig bent vergeet je de tijd, wordt je blij en trots, heb je geen zin om te stoppen en ben je niet bewust van slecht weer.

Voor weinig geld, een minimum kastruimte en eenvoudige materialen is dit mogelijk. Kom beleef en ontdek jouw mogelijkheden op: Dinsdag 25 april vanaf 15.00 uur in de Drieklank, Kerkstraat 16 in Aalden.

Voor een eigen bijdrage van € 5,00 neem je iets moois mee naar huis en heb je genoten van koffie of thee met wat lekkers. Vergeet niet de mooie gesprekken die je tijdens dit moment met elkaar kan hebben.


De mensen die voor de klussen komen zijn ook op 25 april vanaf 15.00 uur welkom. 

Dit speciale koffiemoment wordt mogelijk gemaakt door:
Coachpraktijk Potje Veerkracht, Margot Grobbe.

Opgeven mag via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Let op: het koffiemoment op 26 april vervalt!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel