.

.

 

.

Kunstmarkt Wezup beleeft zondag 26ste editie

Komende zondag is het weer zover, de jaarlijkse Kunstmarkt Wezup op de 2e zondag van augustus. 

Dit jaar staan er zo'n tachtig deelnemers met een zeer gevarieerd aanbod. Zo komen bezoekers van jong tot oud aan hun trekken en kunnen zelfs meewerken aan het maken van een groot schilderij! Naast kunst en cultuur is er ruimte voor vermaak voor de kleintjes op het springkussen. 

Lommerrijke route
Een vrije, lommerrijke route voert de bezoekers als vanouds langs een groot aantal historische boerderijen. In deze omgeving trekken de kunst- en kunstnijverheidsproducten al een kwart eeuw veel bekijks. De kunstenaars vertellen graag over hun passie voor kunst! Op de verschillende locaties rond de brink en het Westeinde kunnen de bezoekers genieten van veel verschillende schilderijen, tekeningen, kunstnijverheid, objecten van glas, metaal en keramiek, sieraden en unieke zelf ontworpen kleding.  

Genieten voor iedereen!
Aan de weersomstandigheden kunnen de organisatoren uiteraard niets doen: vorig jaar werd het niet minder dan 32 graden, maar was het toch goed toeven in het lommerrijke dorp in de schaduw van de gigantische eiken en andere loofbomen. Genieten dus voor iedereen, want de gezellige en intieme sfeer onder een dak van grote bomen maakt de Kunstmarkt Wezup speciaal. 

IJsvereniging De Boertip en De Flintenhoeve
De Stichting Kunstmarkt Wezup wordt als vanouds bijgestaan door vrijwilligers van ijsvereniging De Boertip. Ze verzorgen u graag met een scala van consumpties en versnaperingen. Tegenover de brink biedt De Flintenhoeve, in het voormalige pand van hotel-restaurant Hegen, een vrijwel volledige horeca. De Kunstmarkt gaat komende zondag om 11.00 uur van start en eindigt om 17.00 uur. Toegang en parkeren is gratis. 

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel