.

.

 

.

Iryna Chebotarova exposeert in Aeldermeent

Iryna Chebotarova (38) is Oekraïens, econoom van beroep, maar al haar hele leven maakt ze producten het liefst met de hand.

"Creativiteit helpt me omgaan met mijn emoties en gevoelens in het leven. Ze zijn zowel positief als negatief. Angst, opwinding, gevoelens, vreugde, geluk, liefde en meer.  Ik werk in grote mate het liefst met materiaal dat al voor afval bestemd is." Iryna wil oude spullen graag een tweede leven geven." Dat is mijn doel en verlangen. In een wereld waar veel consumentenvraag is, weet ik vrijwel zeker dat alles kan worden gerecycled en tot iets nuttigs, moois en zelfs tot kunst kan worden gemaakt."

Opening expositie op zondag 10 september a.s. om 14.00 uur. De expositie is tot half december te bekijken op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur in de Aeldermeent in Aalden.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel