.

.

 

.

Muziekaanbieders presenteren zich op De Muzieklessen Markt

Muziekaanbieders in de gemeente Coevorden presenteren zich op zaterdag 16 september op de Muzieklessen Markt in het Esdal College in Oosterhesselen.

Geïnteresseerden kunnen liveoptredens bijwonen, workshops volgen en muziekinstrumenten uitproberen. De markt vindt plaats van 13.00 - 17.00 uur en wordt georganiseerd door cultuurcoach Simone Koelman. De toegang is gratis.

Kennismaken met muziekinstrumenten
Op de markt kan jong en oud informatie vinden over uiteenlopende instrumenten. En in veel gevallen kunnen bezoekers het instrument ook gelijk uitproberen. Muziekverenigingen Excelsior en Crescendo bieden muzieklessen aan. Daarnaast is er informatie over zanglessen en de musicalklas.

Er zijn workshops en optredens
Onderdeel van het programma zijn een trommel-workshop en een ukelele-workshop. Ook vinden er doorlopend optredens plaats van muziekverenigingen en lokale muzikanten.

Doe-Mee-Webwinkel en Rudie Zwols Fonds bieden financiële ondersteuning
Helaas zijn muzieklessen financieel niet voor iedereen haalbaar. Voor deze mensen kan de Doe-Mee-Webwinkel of het Rudie Zwols Fonds uitkomst bieden. Hierover is ook informatie op de markt te verkrijgen. De Doe-Mee-Webwinkel is voor inwoners van de gemeente Coevorden met een minimum inkomen. Via de webwinkel krijgen gezinnen een budget dat ze zelf kunnen besteden bij culturele aanbieders in de regio Zuidoost-Drenthe. Het Rudie Zwols fonds kan ook bijdragen, waardoor meedoen aan culturele activiteiten voor alle inwoners mogelijk is.

Bezoekers kunnen een gitaar winnen
Onder de bezoekers van De Muzieklessen Markt wordt een gitaar verloot. Het gaat om een beginnersgitaar, inclusief gitaartas, voetensteun, gitaarstandaard, capo en stemapparaat. De gitaar wordt beschikbaar gesteld door het Rudie Zwols Fonds. 

Toegang is gratis.

Oes Eig'n Kraantien

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel