.

.

 

.

De bewuste dag dat Vincent van Gogh in Zweeloo vertoefde

Woensdag 1 november is dé dag dat Van Gogh 140 jaar geleden vertoefde in Zweeloo.

Wie op deze dag de expositie in het kerkje van Zweeloo bezoekt, ontvangt ter gelegenheid daarvan, een presentje. De kleurrijke expositie is geïnspireerd op de brieven van Van Gogh en heeft als thema meegekregen: “De eigenaardigheid van het Drentse landschap.” U bent van harte welkom. 

De expositie is nog te bezoeken t/m zondag 12 november op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Op 12 november, de laatste dag, verzorgt  Alida Gründmann een muzikale omlijsting. Zij zal dan, naast diverse andere instrumenten, ook het orgel bespelen.

Laatste expositie Zweeler Palet in huidige vorm
Deze Van Gogh expositie is de laatste expositie, die het Zweeler Palet in haar huidige vorm heeft georganiseerd. Met pijn in het hart is hiertoe besloten, maar er is geen weg terug. De leden van het Zweeler Palet hopen oprecht, dat deze culturele activiteit in het prachtige kerkje zal worden voortgezet in een andere opzet. Hartelijk dank voor uw bezoeken in de afgelopen jaren.

Het Zweeler Palet

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel