.

.

 

.

Contributie Oranjevereniging

Ook dit jaar zorgen we vanuit de Oranjevereniging weer voor een gezellige Koningsdag met leuke activiteiten voor jong en oud.

Met o.a. levend tafelvoetbal, rodeostier, workshop graffiti. De afgelopen jaren zijn onze kosten sterk gestegen, zoals de kosten van de vergunning, verzekering, bankkosten en activiteiten. Om ook de komende jaren weer een leuk en gevarieerd programma aan te kunnen bieden zijn wij genoodzaakt de contributie te verhogen. De nieuwe contributie voor een gezin wordt € 8,00 voor alleenstaanden
€ 4,00. De contributie zal in april geïnd worden. We hopen op uw begrip!

Binnenkort meer nieuws over het programma van Koningsdag in de OEK en op onze facebookpagina! Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groet, De Oranjevereniging

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel