.

.

 

.

Succesvolle uitvoering De Echo

De toneelvereniging De Echo heeft dit jaar het blijspel “Een goed soldaat…” van Johan Dobbelaar opgevoerd. Tijdens de twee uitvoeringsavonden (9 en 15 januari jl.) in De Drieklank genoten 150 mensen van een gezellige toneelvoorstelling.

Tante Suzan, de majoor in hart en nieren, en die een hekel aan mannen heeft, zorgde voor veel spanning tijdens een midweekje vakantie. Uiteindelijk wist zij door haar kordate optreden en een bordje Preiprol haar kanonskogeltje te veroveren. Het goede en vlotte spel kwam van: Hilde Rotmensen, Karen Askes, Martin Pronk, Hennie Feunekes, Ingrid Pol, Hans Regeling en André Pol. Souffleur was Alida Eising en de regie werd gedaan door Ine van der Spoel.

 

Bijschrift foto: Toneelvereniging De Echo bracht het blijspel "Een goed soldaat" met veel succes op de planken. (Foto: Ruud Janse Fotografie)

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel