.

.

 

.

Babbelegoegies

Babbelegoegies: Poletiek

Wij bint op vekaansie, mar ik krieg alles gewoon met, 'k was niet van plan um mij der drok um te maken, mar ik zit mij op te vreten over van alles en nog wat want het liekt smangs wal of elkenien zien verstand verleuren hef.

Babbelegoegies: Hatsjie!!

Corona kwam langs! Daor waren wij dus mooi klaor met!  Non ja, wij waren agil niet slim ziek, mar toch nèt ziek genog.

Babbelegoegies: Het witte jassen syndroom en geboefte!

Wat ik non toch weer beleefd heb! Ik mus hen de dokter en ik heb dus het "witte jassen" syndroom, doej niks an, as ik de drempel bij de dokter overstap, dan vlög mien bloeddruk as een speer umhoog.

Babbelegoegies

De Loozangers bint nog altied springlimtig! De lèeste jaoren was ik niet meer hen een kerstconcert west, 

Babbelegoegies

Ik wens je hiele prettige dagen, een goed oeteinde en een spetterend begun!

Babbelegoegies: Weer in hoes

Het zit er veurlopig weer op. Wij bint weer in hoes, ´t campertie stiet weer op stal.

Babbelegoegies

Grensoverschriedend gedrag. In de jaoren zeuventig hadden wij een transportbedrief met grensoverschriedend vervoer, dat was dudelk, want ij wussen waor de grens lag,

Babbelegoegies

... daor kun wij in Zweel trots op weden! Op oeze Coop!! Oeze winkel in Zweel is veraanderd, wij moet er even an wennen, mar ´t komp vast goed! 

Campern, een nei warkwoord?

“Wat is der mis met het oetzicht op de bushalte an de Kloosterdwarsweg??” Ik bin de leèste tied weinig an schrieven toekommen umdaw 't hartstikke drok had hebt. Wij mussen aal op vekaansie!

Corona en nog ies corona

In wat veur wereld bin wij beland? Smangs zie'k een bus veurbij kommen en a'k dan hen binnen kiek en ik zie al die mèensken zitten met die snoetschoeties, dan denk ik: oh oh, mien va en moe mussen de ogen nog ies lös doen, dan zulden ze toch echt denken dat de wereld totaal gek worden was.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel