.

.

 

.

Folk veur Volk

Op Folk veur Volk Festival werd weer aan iedereen gedacht

De mooist denkbare folkmuziek in de Hof van Schepers.

VeurverCoop voor het Folk veur Volk festival

Woensdag 1 juni start de veurvercoop voor het Folk veur Volk festival dat op 18 juni a.s. plaats gaat vinden.

Folk veur Volk op 18 juni 2022

Fantastisch programma tijdens Folk veur Volk op 18 juni in Oud Aalden. Wat kijken we allemaal uit naar 18 juni.

Folk veur Volk pakt uit op 18 juni

... met prachtige line-up en ... de Noaberkaart! Dit jaar eindelijk weer een gezellig Folk veur Volk op zaterdag 18 juni a.s.

Folk Veur Volk Festival 2021 gaat niet door

Na een zorgvuldige overweging van de verschillende mogelijkheden waarop wij het Folk Veur Volk Festival 2021 naar de huidige regelgeving, zouden kunnen inrichten, zijn we jammer genoeg tot de conclusie gekomen dat we dit jaar geen FvvF zullen organiseren.

Folk veur Volk 2021

Folk veur Volk biedt perspectief. Een festival om naar uit te kijken. Noteer de datum: zaterdag 10 juli as: folk veur volk festival 2021.

Stichting Folk veur Volk zorgt voor muzikaal cadeau horeca en inwoners

Afgelopen zaterdag stond de 26 editie van het Folk veur Volk festival gepland. Omdat een groot evenement in de hof van Schepers dit jaar echter niet was toegestaan was, had Stichting Folk veur Volk een prachtig alternatief bedacht. 

Recordaantal bezoekers op 25e Folk Veur Volk

Een recordaantal folkliefhebbers verzamelde zich zaterdag in de Hof van Schepers voor de 25e editie van Folk Veur Volk. Voor het eerst kwamen er meer dan 1.100 bezoekers op het festival af.

Folk Veur Volk viert 25-jarig jubileum op grootse wijze

Zaterdag 22 juni feest der herkenning in Hof van Schepers. De meest uiteenlopende folkbands verrasten de afgelopen 25 jaar op het Folk Veur Volk Festival (FVVF) met hoge publiekswaardering en overtuigende kwaliteit.

Alles klopte op 24e editie Folk veur Volk

Alles klopte afgelopen zaterdag tijdens de 24e editie van Folk Veur Volk. Het festival bracht ook dit jaar weer een ruime waaier en diversiteit aan muziek op de planken.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel