.

.

 

.

Het Frensenhoes nodigt Tafeltje Dekje uit

Afgelopen zaterdag heeft op uitnodiging van Het Frensenhoes en de Historische Vereniging Zweeloo een aantal vrijwilligers van Tafeltje Dekje een bezoek gebracht aan Het Frensenhoes in Meppen.

Dit als blijk van dank en waardering voor het mooie geldbedrag dat onlangs van de commissie Tafeltje Dekje werd ontvangen. Het bedrag zal worden aangewend voor het te vernieuwen cementhok. Deze is nodig aan vervanging toe.

Bijschrift foto:Tinus Bouwmeester (l) en Ton de Rooij schudden elkaar de hand met een wederzijds dankjewel. Bouwmeester deed dat voor de geste van de rondleiding én De Rooij voor de mooie donatie van Tafeltje Dekje. (Eigen foto)

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel