.

.

 

.

Voorintekening op “Sweel en de Zweelers” kan nog tot 1 oktober

Met nog ruim een week te gaan loopt de voorintekening op het boek “Sweel en de Zweelers” van de Historische Vereniging Zweeloo als een trein.

Sterker nog, het overtreft alle verwachtingen. De teller van het aantal bestellingen heeft inmiddels de 500 exemplaren gepasseerd en hiermee is de eerste druk (400 exemplaren) al volledig uitverkocht. De (logische) opdracht voor een tweede druk is inmiddels de deur uit.

Tot 1 oktober 2022 heeft u nog de mogelijkheid om door voorintekening “Sweel en de Zweelers” voor € 20 (excl. eventuele verzendkosten) te bestellen. Daarna kost het boek € 25.

Mocht u niet (meer) over een formulier voorintekening beschikken, aarzel dan niet om contact op te nemen met het secretariaat van de Vereniging ( 0591-371776 of 06-25092928, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De Historische Vereniging Zweeloo geeft het boek uit in samenwerking met uitgeverij Het Drentse Boek in Beilen.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel