.

.

 

.

Solo-Expositie Harm Eggens

Het teken- en schilderverhaal van Harm Eggens.

Stichting Kunstenaarsdorp Zweeloo organiseert een solo-expositie met het werk van Harm Eggens in de Kunstenaarsherberg aan de Hoofdstraat (achter Tante Sweel) in Zweeloo. Deze overzichtstentoonstelling is op zaterdag- en zondagmiddag van 13-17 uur te bezoeken in de periode van 26 november t/m 24 december.


Bewogen en veelzijdige kunstenaar
Het werk van Harm Eggens omvat een diversiteit aan technieken van b.v. houtskool tot olieverf. Veel inspiratie vond hij in landschappen, boerderijen, werkstukken van leerlingen enzovoort. Daarvan maakte hij dan pentekeningen, olieverfschilderijen, aquarellen tot aan illustraties met cursusboek. Zijn kunstwerken heeft hij onderverdeeld in diverse perioden van zijn leven. Een bewogen veelzijdige kunstenaar en zijn werken zijn de moeite waard om te bekijken.


Oes Eig'n Kraantien 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel