.

.

 

.

Duo-expositie beelden en fotografie in Kunstenaarsherberg

De start van een nieuw expositieseizoen met de eerste van zeven exposities.

In de kunstenaarsherberg aan de Hoofdstraat in Zweeloo vindt de eerste van zeven exposities van dit jaar plaats, een duo-expositie met beelden van John Stultjens en foto’s van fotoclub Sleen.

Vanaf zondag 18 februari t/m zondag 24 maart is de expositie te bezoeken op zaterdag- en zondagmiddagen tussen 13.00 en 17.00 uur. De entree is gratis, een vrije gift wordt op prijs gesteld. 

Over de exposanten
De beelden “in stein en iëzer” van John Stultjens (1952) zijn van gepolijste serpentijnen en/of albasten en worden gezet in een ijzeren setting waardoor het optimale presentatiebeeld ontstaat.

Beeld van John Stultjens

Fotoclub Sleen fotografeert al jaren met elkaar en zij werken vaak aan de hand van een thema. Deze expositie omvat een serie foto’s die door de jaren heen zijn gemaakt.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel