.

.

 

.

Lammetjesdag

Er zijn inmiddels al heel wat lammetjes geboren. Bonte, licht- en donkerbruine en zwarte lammetjes, alle kleuren zijn mogelijk bij ons ras. Wij nodigen iedereen uit om op kraamvisite te komen op maandag 17 april tussen 13:00 en 17:00 uur. Er is beschuit met roze muisjes voor de ooilammeren en blauwe muisjes voor de ramlammeren. Ons adres is Bennevelderstraat 28 te Benneveld en de toegang is gratis.

Prijsvraag:

Alle bezoekers mogen meedoen aan de prijsvraag; tel het aantal lammetjes! Aan het einde van de dag zal het aantal op de website bekend worden gemaakt. De winnaar mag een lammetje vernoemen en krijgt een bijzonder presentje. In de Wolwerkplaats is te zien wat er allemaal van de wol van de Drents Heideschapen gemaakt kan worden.

 

Lammetjes geboren:

Het is zover, de eerste lammetjes zijn geboren! Gisteren zijn de eerste twee ter wereld gekomen, beide ooi lammeren. Vanmorgen werd er weer een lammetje geboren, dus de teller staat inmiddels op ....Meer lezen.

Deze drachtige dames hebben de kudde verlaten en gaan op een nieuwe plek weer een groep vormen!   Meer lezen.

Onze schapen op doek!

Liesbeth Zefat - de Jong heeft dit mooie schilderij gemaakt! Heel leuk dat ...Meer lezen.

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel