.

.

 

.

Adopteer een lammetje

Van eind februari tot einde maart worden er weer lammetjes geboren. Wilt u ons in het voorjaar steunen door ook zo'n schattig lammetje te adopteren? Wij bieden u de mogelijkheid om zo'n schattig lammetje financieel te adopteren. Voor maar € 25,00 mag u, als u dat wilt, zelf een lammetje komen uitzoeken en een naam geven. Wanneer u een lammetje adopteert …

Wanneer u een lammetje adopteert komt u automatisch in het adressenbestand van onze schaapskudde. We zenden u aan het eind van het jaar een bericht. U heeft dan de keuze om alsnog donateur te worden of misschien wel weer een nieuw lammetje te adopteren. Wilt u een lammetje adopteren? Laat het ons op tijd weten door het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden. Meer lezen.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel