.

.

 

.

Stichting Schaapskudde Benneveld

Wilt u overheerlijk en heel bijzonder lamsvlees kopen? Stichting Schaapskudde Benneveld biedt speciaal voor u, met optimale aandacht voor dierenwelzijn en op een zo natuurlijk mogelijke en ambachtelijke manier geproduceerd, lamsvlees van unieke kwaliteit.

Vooral het lamsvlees van het Drentse Heideschaap opgegroeid in onze kudde staat bij kenners bekend als een lekkernij. Het vlees komt van dieren die bij ons een dierwaardig leven en verantwoorde voeding hebben gehad. Drentse Heideschapen zijn loopdieren, waardoor het vlees meer extractiestoffen krijgt, wat de smaak ten goede komt. Aangezien het Drentse Heideschaap een langzaam ontwikkeld en groeiend ras is worden er geen lammeren geslacht maar oudere dieren met een gemiddelde leeftijd van 2 jaar of ouder.

We hebben weer op vele verzoek onze heerlijke Lamsburgers gemaakt. Ze zijn per 4 verpakt en gestickerd. Ook weer voorradig is lamsgehakt per 500 gram verpakt en gestickerd. Het vlees is te bestellen via het formulier op onze website.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel