.

.

 

.

Sweelpop haalt Antoon en Diggy Dex naar Zweeloo!

Het leukste en gezelligste festival van Drenthe zal dit jaar voor de 40ste keer georganiseerd worden. Op vrijdag 19 augustus zal Zweeloo onder het genot van heerlijke muziek en een drankje weer uit haar voegen knallen.

Sportpark ’t Alterbarg zal worden omgetoverd tot een waar festivalterrein. Noteer deze datum dus snel in je agenda, dit mag je niet missen! De eerste artiesten die Sweelpop 2022 tot een waar succes gaan maken zijn bekend! Dit jaar komen Antoon en Diggy Dex naar Sportpark ’t Alterbarg in Zweeloo.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sweelpop 2022? Volg ons dan op instagram, like onze facebook-pagina en houd de website (www.sweelpop.nl) goed in de gaten.

Contactpersoon 1: Lotte Tempelman  – mobiel: 06 50 41 00 95
Contactpersoon 2: Joanne Katerberg – mobiel: 06 28 02 53 70
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 5 april 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel