.

.

 

.

Tijdens Sweelpop gaat het Noordpool orkest ...

... samenwerken met een aantal inmiddels bekende artiesten. Aan dit lijstje worden nog een aantal namen toegevoegd.

Naast Douwe Bob, Hannah Mae en Dilana Smith, speelt het Noordpool orkest ook samen met Jack & the Weatherman, Jim van der Zee en Christy Boer.

Berry Krikken en Sebastiaan Weerman zijn samen beter bekend als Jack & the Weatherman. Ze zingen een mix van pop, volk, reggae en hiphop. Met hun positieve teksten willen ze de mooiste dingen in het leven benadrukken.

Jim van der Zee de grote winnaar van The Voice of Holland 2018 komt naar Zweeloo. Hij bracht tijdens de deelname zijn eerst plaat uit “Where I Come From”, een eerbetoon aan de legendes die hem inspireerde in de muziek.

Christy Boer mag naar haar winst bij de kunstbende samen met het Noordpool Orkest muziek maken. Kunstbende is een creatief platform voor iedereen van 13 t/m 18 jaar. Hier willen ze dat jongeren alles uit zich halen om te laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen. Dit kan binnen verschillende categorieën zoals: dans, DJ, Expo, Fashion, Film en muziek. Via tutorials en workshops worden er bij de jeugd nieuwe skills aangeleerd. Ook mogen ze kennis maken met een wedstrijdtraject om podium ervaring op te doen. Finale winnaars mogen hun werk laten zien op een mainstage. Christy pakt deze kans met beide handen aan!

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sweelpop’22? Volg ons dan op Instagram, like onze facebook-pagina en houd de website in de gaten.

Artilkel geplaatst 3 mei 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel