.

.

 

.

Bezoekers rommelmarkt in volle sprint op jacht naar 'pareltjes'

Talrijke marktkramen en nog veel meer prullaria. Dat was afgelopen zaterdag het vertrouwde beeld van traditionele rommelmarkt van Stichting Sweelpop.

De markt - voor het eerst op de brink in Oud Aalden - bood andermaal een grote verscheidenheid aan goederen. Ook een markt van uitersten, want alles wat voor de één echt rommel is, blijkt voor de ander juist nostalgisch en waardevol.

De weersomstandigheden waren prima en het publiek ging om 12.00 uur bij de opening als vanouds in volle sprint op jacht naar de echte 'pareltjes'. Jong en oud heeft zaterdag voor een appel en ei wel wat leuks op de kop kunnen tikken en al met al was het volgens de organisatoren een gezellige boel met ook een mooie opbrengst.

Het popfestival Sweelpop staat op vrijdag 25 augustus a.s. op het programma. Meer informatie over Sweelop staat op www.sweelpop.nl of op Facebook

Bezoekers van de rommelmarkt gingen zaterdagmiddag weer in volle sprint op jacht naar 'pareltjes' .(Foto's: Monique Jonkman-Koolen)

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel