.

.

 

.

Wie gaat bij Sweelpop voor de mooiste foto bij sponsordoek ...

... van Lizet Krol Makelaardij? Zij is ook dit jaar weer als sponsor aan Sweelpop verbonden.

Niet alleen om naamsbekendheid in Aalden e.o. te generen, maar Lizet draagt het popfestival ook echt een warm hart toe. Ruim vijf jaar geleden startte Lizet Krol met de gelijknamige makelaardij. Aan het eerste lustrumfeestje wil ze tijdens Sweelpop graag een prijs verbinden. “Voor de leukste en meest originele foto van de bezoekers bij mijn sponsordoek heb ik een prijs uitgeloofd. Niet alleen wordt de mooiste kiek in een van de komende edities in OEK gepubliceerd, maar voor de winnaar ligt er bovendien een aantrekkelijke aanbieding voor een taxatie of verkoop te wachten. Mocht dit niet van toepassing zijn dan krijgt de winnaar een leuke cadeaubon van de Rituals.

Lijntjes zijn kort
Lizet heeft aan de Bosakker 6 in Aalden het kantoor aan huis. “Ik voel mij het prettigst bij kleinschaligheid. Daardoor zijn de lijntjes kort, ben ik gemakkelijk bereikbaar, ook buiten kantooruren. Dat maakt de dienstverlening wel zo prettig.”

Taxaties van woningen
Lizet ziet zichzelf als een ‘omgekeerd makelaarskantoor’. “Daarmee doel ik op het feit dat voor de meeste kantoren het zwaartepunt bij de verkoop van woningen ligt. Terwijl ik mij vooral concentreer op de taxaties van woningen, in alle soorten en maten. Voorts taxeer ik voor aankoop, financiering en verhuur. Eventueel ook bijzondere woonobjecten, want dat vind ik een mooie uitdaging”, zegt Lizet, die al bijna een kwart eeuw in het vak zit en kan bogen op een breed netwerk.

Verkoop woningen onder eigen vlag
Sinds 2020 is ze gestart met de verkoop van woningen. “Dit deed ik uiteraard al langer, maar niet onder eigen vlag. Dit heeft een bescheiden omvang omdat ik dan het verkoopproces zo optimaal mogelijk kan begeleiden. Dat werkt goed en de klant voelt zich er prettig bij”, aldus Lizet.

Versturen foto bij sponsordoek
De foto’s kunnen via Whatsapp worden verstuurd naar 06 - 15 03 21 83

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel