.

.

 

.

Line-up Sweelpop 2023 om van te smullen, dit mag je niet missen!

De 41e editie van Sweelpop staat voor de deur. Het aftellen is nu echt begonnen!

Aankomende vrijdag 25 augustus staat Sweelpop 2023 op het programma. Met onder andere Flemming, Tim Akkerman & The Ivy League en Sweelpop on Stage belooft het een leuk feest te worden. Tijdens live muziek kunt u genieten van smakelijke varkenshaas, zalm teriyaki of een vegetarische quiche, bereid door het Wapen van Aelden. Koopt u voor 18:00 uur een heerlijke maaltijd, dan krijgt u hier een gratis drankje bij. Wees er dus snel bij! Heeft u nog geen kaartje gekocht, ga dan vlug naar www.sweelpop.nl en verzeker u van een plekje op het gezelligste festival van Drenthe!  

De line-up van Sweelpop is er dit jaar opnieuw eentje om je vingers bij af te likken. Met tal van aansprekende acts komt de organisatie komende vrijdagavond met een ijzersterke line-up.
De headliner van de 41e editie is Flemming! Deze gepassioneerde 26-jarige is momenteel een van de grootste artiesten van Nederland. Met zijn debuutsingle Amsterdam behaalde hij al groot succes. Momenteel staan zijn hits Automatisch en Paracetamollen al geruime tijd hoog in de Top 40.
Flemming (persfoto)

Daarnaast zal Tim Akkerman met zijn band Ivy League zijn muziek ten gehore brengen in Zweeloo. Als een hechte groep touren Tim Akkerman & The Ivy League door verschillende landen. Met een veelvoud aan liedjes, deelname aan De Beste Zangers 2019, grote hoeveelheden live shows is Tim als muzikant en componist niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene! Akkerman werd tevens bekend als leadzanger en gitarist bij de Haagse band Di-rect! Jij krijgt vrijdagavond de kans te genieten van deze geweldige band!

Ook Jack Jarryd komt op Sweelpop optreden! Van energieke rock 'n roll tot gevoelige pianoballads en hippe popmuziek, hij kan het allemaal. Jack Jarryd is onder meer bekend van de single ‘Hot Stuff’ en onlangs heeft hij zijn nieuwe single ‘Done with it’ uitgebracht.

Sweelpop wordt afgesloten met een energieke dj-act van Barry Fest! Barry Fest is bekend van onder andere de hits Vamos a la Playa en Ferry de Roze Flamingo. Hij draait regelmatig op festivals en heeft daarnaast in het voorprogramma van Snollebollekes gestaan. Jij kan bij deze fantastische dj-act vrijdagavond live bewonderen!

Royal Beat zal de rode draad van de avond vormen. Van hardstyle tot hardrock via ABBA, langs J Balvin tot Snollebollekes. Deze ultieme partyband heeft het allemaal! Vrijdag 25 augustus komen ze naar Zweeloo om Sweelpop op zijn kop te zetten.

Voor meer nieuws verwijzen we jullie ook naar het Sweelpop-magazine 2023, dat afgelopen week bij de OEK was ingesloten en uiteraard naar de website www.sweelpop.nl

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel