.

.

 

.

Sneeuwpop 2024 staat voor de deur

Komende vrijdag, 2 februari, is het zover. De tweede editie van Sneeuwpop staat namelijk voor de deur!

Vanaf 20:30 uur kan in de feesttent op Sportpark ‘t Alterbarg worden genoten van sfeervolle muziek. Na de succesvolle performance op de eerste editie van Sneeuwpop, is DJ Pim Verhaar dit jaar wederom van de partij. Daarnaast komt de vijfkoppige coverband UNITE de boel op stelten zetten met energieke hits, classics en Nederlandstalige liedjes. Kortom, het belooft een gezellige avond te worden!

Tickets zijn online te bestellen via de website www.sweelpop.nl. Wij hopen u allemaal te zien, zodat we er samen een gezellig feest van kunnen maken!  

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel