.

.

 

.

Zuidenveld Zweeloo in weekend van 13 juli 2019

De Zuidenveldtentoonstelling in Zweeloo zal in het weekend van 13 juli 2019 worden georganiseerd. Dit is het eerste weekend van de zomervakantie.

Het plaatselijk Zuidenveldcomité is inmiddels druk bezig met het opstarten van de voorbereidingen. Het is de bedoeling om binnenkort de zes dorpen van de voormalige gemeente Zweeloo te bezoeken. Er zal dan een presentatie worden gegeven over de opzet van het Zuidenveld en wat er onder meer van de inwoners verwacht wordt.

O.E.K. en Facebook zullen de komende maanden worden gebruikt om nieuws te delen.

Op korte termijn zal het plaatselijk Zuidenveldcomité het beheer van de speciale Zuidenveld-website in handen krijgen. Voor wie nieuwsgierig is over het heden en verleden van het Zuidenveld en de wijze waarop dat dit jaar in Dalen op touw is gezet, kan alvast een kijkje nemen op www.zuidenveld.com Deze website zal ook voor Zuidenveld Zweeloo 2019 worden gebruikt.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 2 oktober 2018

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel