.

.

 

.

Foto's Zuidenveld 2019

Joop Timmer en andere liefhebbers zetten de schouders eronder, met als resultaat een schapenkeuring op zaterdag, compleet met een keurmeester die speciaal vanuit Schotland was ingevlogen.

 

Joop Timmer (rechts) in zijn sas tijdens de schapenkeuring. (Foto: Ina Brinks) 

 

De bewoners van de Paardelandsdrift/Wendakker/Tellingakker/Bosakker/ Walakker maakten volgens de deskundige de meest kunstzinnige straatversiering. (Foto: Ina Brinks)  

De boog van Aalden eindigde op de tweede plaats. (Foto: Ina Brinks)

 

Jan Kroes bij de winnende ereboog: Heel Sweel is muziek.

 

Meppen behaalde bij de praalwagens de eerste prijs. "Laat gaan wat was; accepteer was is; omarm wat komt' (Foto: Hans Jansen)

 

De praalwagen van Wezup. (Foto: Hans Jansen)   Muziekvereniging BOM bracht een serenade ter ere van het Zuidenveldfeest. (Foto: Ina Brinks)   Zondagmiddag rond 17.00 uur werd het stokje door voorzitter Nathalie Matijsen van het plaatselijk comité – onder het toeziende oog van burgemeester Bert Bouwmeester - overgedragen aan Schoonebeek. (Foto: Hans Jansen) Oes Eig'n Kraantien d.d. 16 juli 2019

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel