.

.

 

.

Toerisme

Uitbreiding Landal Aelderholt in volle gang

Zestig luxe vakantiewoningen en slimmere foodservice.

Tijdelijk nieuwe openingstijden TIP Zweeloo-Aalden

Vanaf 1 oktober is de Tourist info Aalden-Zweeloo nog drie dagen geopend in plaats van zes. We zijn geopend op dinsdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Wandelen door unieke dorpen Aalden en Zweeloo

Geannuleerd i.v.m. hitte! 
Dorpswandelingen weer van start! Deze zomer organiseert Tourist Info Aalden/Zweeloo weer haar dorpswandelingen.

Nieuw initiatief TIP-kantoor: Kunst lokaal

Nu het kantoor in Aalden onlangs is gerenoveerd en kunst als thema heeft gekregen voor de inrichting,

Jans en Hettie Manting: “Denken in kansen en mogelijkheden

Dat is ons aardig gelukt in de afgelopen 33 jaar, vinden we zelf! ”Op de kop af 33 jaar waren Jans (65) en Hettie (64) Manting de gedreven eigenaren van camping en groepsaccommodatie ’t Witte Zand in Meppen.

“We moeten continu een stapje harder zetten voor onze toeristen"

... zegt Jan Seubring, de nieuwe voorzitter van Toeristisch-Recreatief Coevorden (ToReCo). Hij is geen man die alleen op de winkel past. “Stilstand is achteruitgang”, zegt de 62-jarige Aaldenaar.

TIP Aalden – Zweeloo weer open!

Op maandag 7 februari om 10.00 uur heropent het TIP kantoor haar deuren. Na een relatief spontane renovatie is het kantoor er weer helemaal klaar voor.

Dorpswandeling door Zweeloo en Aalden

Op woensdag 27 oktober organiseert Tourist Info Zweeloo een cultuurhistorische wandeling door het schilderachtige Zweeloo en Aalden. Een gids vertelt over de geschiedenis van beide dorpen.

Dorpswandeling door Zweeloo en Aalden

Op woensdag 20 oktober organiseert Tourist Info Zweeloo een cultuurhistorische wandeling door het schilderachtige Zweeloo en Aalden. Een gids vertelt over de geschiedenis van beide dorpen.

Fraai foto-herinneringsboek zet kroon op werk ..

... van VTRB Zweeloo én 44 (!) gerealiseerde projecten. Met een fraai vormgegeven fotoboek kijkt het bestuur van de Vereniging Toeristisch Recreatief Belang Zweeloo (VTRB) terug op een mooie periode, waarin liefst 44 toeristische en recreatieve projecten in de Zweeler dorpen - mede dankzij een bijdrage van de VTRB - konden worden gerealiseerd.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel