.

.

 

.

VTRB opent nieuwe aanvraagronde voor het verkrijgen van een financiële bijdrage

De Vereniging Toeristisch Recreatief Belang (VTRB, voorheen VVV) heeft nog geld beschikbaar voor toeristische, recreatieve projecten voor de gemeenschap van Zweeloo en omliggende dorpen (de voormalige gemeente Zweeloo).

Door middel van een bijdrage van de VTRB zijn de afgelopen jaren al veel leuke projecten van de grond gekomen.

Achter de schermen bruist het in de Sweeler gemeenschap van activiteiten mede door de VTRB. Het is prettig om te constateren, dat talloze vrijwilligers zich hiervoor belangeloos inzetten.      

Van onderstaande instellingen heeft de VTRB in 2016 de aanvragen gehonoreerd:

. St. Zwembad en St. Voetbalcomplex Alterbarg voor het realiseren van een pannakooi

. St. Aaldenrondomme voor vervanging picknickbanken en verharding wandelroute

. St. Kunstenaarsdorp voor vervanging dichtersborden aan de dichtersroute en de aanschaf van kubussen voor het realiseren van een    Hall of Fame

. Historische vereniging voor de aanschaf van een fotokopieermachine

. Molenvereniging Vrienden van de Aeldermeul voor de aanschaf van een zitmaaier voor optimaal beheer van Jantina’s korenhofje, de Molenakker en het Molenveld.

Er is nog een beperkt budget beschikbaar. Heeft u een mooi initiatief of bent u betrokken bij de organisatie van een project dat te maken heeft met toerisme, recreatie of vrije tijd en heeft u nog een financieel steuntje in de rug nodig, meldt u zich dan aan voor een bijdrage.

Voor een evt. bijdrage dient men aan een aantal voorwaarden te voldoen, b.v. het project:

  • dient financieel goed onderbouwd te worden d.m.v. een reële begroting;
  • is openbaar en toegankelijk voor de eigen bevolking en de (dag)recreanten;
  • heeft een toegevoegde waarde voor de sector recreatie en toerisme.

Inlichtingen, aanvraagformulieren met reglement zijn te verkrijgen bij het secretariaat, (Marsstukken 63, 7854 PS Aalden) of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om in aanmerking te komen voor een bijdrage dient een volledig ingevuld aanvraagformulier vóór 1 mei 2017. binnen te zijn bij bovengenoemd secretariaat.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 28 maart 2017.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel