.

.

 

.

Nieuw wandelnetwerk Coevorden

Vanaf 28 april, wanneer de TIP kantoren hun deuren weer openen (Aalden/Zweeloo vanaf 1 juni), is de nieuwe wandelknooppuntenkaart van Coevorden verkrijgbaar! De wandelknooppuntenkaart is gerealiseerd door Recreatieschap Drenthe.

Het Drentse netwerk van wandelknooppunten brengt de toerist/bezoeker op de mooiste plekjes. Nergens in Nederland biedt het landschap zoveel afwisseling als in Drenthe. Men kan al wandelend de uitgestrekte bossen, de vele verborgen vennetjes en de prachtige heidevelden ontdekken. Men komt langs meanderende beekjes, zandverstuivingen of moerassig veen. Oeroude hunebedden en grafheuvels geven het landschap een mysterieus tintje. Bijzondere cultuurhistorische bezienswaardigheden brengen het verleden tot leven.

Kortom Drenthe is voor de wandelaar genieten! Stap onze Tourist Info binnen voor deze prachtige wandelknooppuntenkaart.

Artikel geplaatst 4 mei 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel