.

.

 

.

Fraai foto-herinneringsboek zet kroon op werk ..

... van VTRB Zweeloo én 44 (!) gerealiseerde projecten. Met een fraai vormgegeven fotoboek kijkt het bestuur van de Vereniging Toeristisch Recreatief Belang Zweeloo (VTRB) terug op een mooie periode, waarin liefst 44 toeristische en recreatieve projecten in de Zweeler dorpen - mede dankzij een bijdrage van de VTRB - konden worden gerealiseerd.

De presentatie van het foto-herinneringsboek vormt dan ook een passend slotstuk van VTRB Zweeloo. De kwaliteit van de fotografie en het bijbehorende verhaal dat in het boek wordt verteld is belangrijk natuurlijk, maar je wilt uiteraard zien wat er tot stand is gekomen. Dat resultaat maakt veel indruk!

Met speciale dank aan samensteller en vormgever Leo Kaldenbach uit Aalden. Het fotoboek geeft een treffend beeld van een diversiteit aan projecten, die de afgelopen jaren met steun van VTRB Zweeloo tot stand zijn gekomen. “Het fotoboek brengt niet alleen de 44 gerealiseerde projecten in beeld, maar laat tegelijk ook de mooie omgeving zien waarin wij mogen leven, wonen en werken. We hebben vanuit de VTRB vooral een bijdrage willen leveren aan een duurzame versterking van toerisme en recreatie in de voormalige gemeente Zweeloo”, aldus het bestuur.

Samen met de bestuursleden Gert Askes, Wendy Vrieling, Ger Zweep en Egbert Schepers bladeren we door het rijk geïllustreerd fotoboek. “De conclusie kan kort en bondig zijn: er is veel bereikt! In de terugblik wil het bestuur ook graag nogmaals waardering uitspreken voor de in 2015 overleden Wim Sulman. “Wim heeft vanaf de oprichting met zijn kennis en kunde een belangrijke rol gespeeld binnen de VTRB.”

Alle instanties, die de afgelopen jaren een bijdrage hebben ontvangen, krijgen op korte termijn een fotoherinneringsboek. Er ligt ook een exemplaar bij de bibliotheek ter inzage. Wilt u ook een exemplaar of informatie over het unieke fotoboek van de VTRB? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met dit mooie herinneringsboek is een einde gekomen aan VTRB Zweeloo, het financiële restant zal binnenkort aan Oes Eig’n Kraantien worden aangeboden als dank voor alle mooie publicaties en oproepen voor nieuwe projecten.

De oud-bestuursleden Jan Warmolts en Roelof Frensen ontvangen het eerste exemplaar van het fotoherinneringsboek uit handen van VTRB voorzitter Gert Askes. (© Renske Mulder)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 14 september 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel