.

.

 

.

TIP Aalden – Zweeloo weer open!

Op maandag 7 februari om 10.00 uur heropent het TIP kantoor haar deuren. Na een relatief spontane renovatie is het kantoor er weer helemaal klaar voor.

Helaas is de belettering aan de buitenzijde dan nog niet helemaal afgerond, dit komt door de weersomstandigheden. Zodra het weer het toelaat, wordt ook die klus geklaard. Maar dat is geen reden om langer dicht te blijven en daarom ontvangen de gastdames u allen weer graag. Een officiële opening voor onze donateurs en zakelijke relaties zal op een later moment plaatsvinden.

Een beetje anders, maar toch heel gezellig
Het kantoor heeft een metamorfose gekregen, met als thema, hoe kan het ook anders: kunst! Liebermann en van Gogh zijn alom vertegenwoordigd. Het kerkje van Zweeloo komt mooi terug op de balie.  Een echte “eyecatcher” is de metersgrote plattegrond van Hondsrug Drenthe. De indeling is iets gewijzigd en in het kader van duurzaamheid hebben we alle lampen voorzien van LED verlichting. Stichting ToReCo (Toeristisch Recreatief Coevorden) heeft een nieuwe huisstijl en deze ziet u terugkomen in de belettering van het pand. Een prachtig nieuw logo met gedekte kleuren, die passen bij historie, natuur, cultuur en kunst. Kom kijken en laat u verrassen!

Openingsweek en ludieke actie!
In de week van 7 februari aanstaande is hét schilderij van de culturele gemeente de hele week te bewonderen in het kantoor. Uiteraard kunt u het magazine van Cultureel Coevorden gratis meepakken. Daarnaast is er een natje en droogje als u op bezoek komt. U kunt tevens gratis een ludieke portretfoto laten maken in de pasfotohoek. We zijn blij dat we jaarrond de pasfotoservice kunnen bieden, sinds Hollander de winkel gesloten heeft. Het assortiment is tevens een klein beetje uitgebreid met o.a. leuke cadeautjes en eenvoudige leesbrillen – u zult maar zonder zitten!

Kom erbij!
TIP kantoor Aalden – Zweeloo zoekt versterking! Mocht u zin hebben om in een leuk en vrolijk team uw steentje bij te dragen aan het verstrekken van toeristische informatie, verkopen van leuke souvenirs en lokale producten, meld u dan aan. Aantal uren per week uiteraard in overleg. Stichting ToReCo organiseert, indien mogelijk i.v.m. corona, regelmatig een bijeenkomst voor de vrijwilligers. Tijdens de uitjes bij de donateurs, maakt u tevens kennis met alle andere vrijwilligers uit de andere kernen. Als vrijwilliger van stichting ToReCo krijgt u ook de kans om diverse trainingen te volgen op het gebied van toerisme en recreatie. U ontvangt een kleine vrijwilligersvergoeding. Aanmelden als vrijwilliger kan bij Janny Tietema, TIP coördinator van stichting ToReCo. U kunt haar bereiken via 0524 – 525150 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact
TIP Aalden – Zweeloo, Aelderstraat 21a, 7854 RN  AALDEN
Telefoon 0591 – 372299, E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag 10.00 – 14.00 uur (april t/m oktober)
Maandag t/m zaterdag 10.00 – 13.00 uur (november t/m maart)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 1 februari 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel