.

.

 

.

Nieuw initiatief TIP-kantoor: Kunst lokaal

Nu het kantoor in Aalden onlangs is gerenoveerd en kunst als thema heeft gekregen voor de inrichting,

hebben de vrijwilligers een leuk initiatief voor het kantoor bedacht: `Kunst lokaal’. 
De dorpen van de voormalige gemeente Zweeloo kent vele (amateur en professionele) kunstenaars en creatievelingen. Met dit initiatief van TIP Kantoor Aalden/Zweeloo wil het team de lokale kunstenaar de mogelijkheid bieden om één van hun werken in het pand te presenteren.

Het initiatief wordt verzorgd door een team van twee TIP vrijwilligers. Ook meedoen? Neem dan gerust contact op met het kantoor in Aalden (0591-372299 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Of loop even binnen. Elke maand wisselt het werk dat te zien is. Zo kunnen zowel inwoners als bezoekers kennis maken met werk dat door lokale kunstenaars is gemaakt. Deze maand is het werk van Loes de Wolff uit Aalden.

Werk van Loes de Wolff in de ‘etalage’ van TIP Kantoor Aalden/Zweeloo

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel