.

.

 

.

Uitbreiding Landal Aelderholt in volle gang

Zestig luxe vakantiewoningen en slimmere foodservice.

General manager Marc Meijer: “Met dit aanbod wordt er gehoor gegeven aan de vraag naar luxere, ruimere en duurzamere recreatiewoningen”. Landal Aelderholt is volop bezig met het uitrollen van een ambitieus ontwikkelplan. Aan de dorpsrand van Aalden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van liefst zestig nieuwe luxe vakantiewoningen. 

 Marc Meijer en Erik Senay
"Het gaat goed met Landal Aelderholt", stellen general manager Marc Meijer en food & beverage manager Erik Senay tevreden vast: “We hebben een goed en druk 2022 achter de rug. Inmiddels gonst het door de grootschalige nieuwbouw van de activiteiten en  maken we ons op voor een nieuw en veelbelovend seizoen.”

Groei van Landal Aelderholt
Met de uitbreiding van liefst zestig vakantiewoningen voor 4 tot 12 personen gaat het nog drukker worden op het park. “Alle woningen hebben een zeer luxe uitstraling. Denk hierbij onder meer aan een luxe inrichting, een moderne keuken, luxe sanitair, sunshower en een sauna. 

De Skyflyer
In aanloop naar de uitbreiding is er half september een nieuwe attractie geopend, die het park nog aantrekkelijker moet maken voor gezinnen met kinderen.

Terugdringen energieverbruik
Verder wordt er gezocht naar oplossingen om het energieverbruik terug te dringen. “De parken van Landal hebben hun prijzen voor langere tijd vastgelegd. Maar ook daar komt een einde aan. Gezien de extreem hoge energieprijzen is er urgentie om te kijken naar energiebesparing”, zegt Meijer. Hij neemt ons mee naar een eco-bungalow, waar al vele maatregelen zijn genomen, zoals zonnepanelen op het dak, bewegingssensoren gekoppeld aan de verlichting, een centrale ‘uit’-knop voor alle verlichting en triple beglazing."

De eco vakantiewoning met zonnepanelen op het dak en tal van besparende maatregelen binnen

De eco bungalows zijn al elf jaar geleden gebouwd. Voor recreatiewoningen stond toen de warmtepomp en vloerverwarming nog in de kinderschoenen. We durfden het toen nog niet aan om dit in een recreatiewoning toe te passen. Uiteraard gaat dat in de huidige nieuwbouw wel gebeuren.”

Robot door Smartservant.nl
Ook voor Landal Aelderholt is de schaarste aan personeel een uitdaging. In het restaurant zien we dat er onder andere twee robots worden ingezet ter ondersteuning van het bedienend personeel.

Landal Aelderholt wordt uitgebreid met liefst zestig vakantiewoningen voor 4 tot 12 personen gaat. Alle woningen hebben een zeer luxe uitstraling.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel