.

.

 

.

Medewerker Toeristische Informatie Magisch Drenthe m/v

Zoekt u een veelzijdige, inspirerende en professionele werkomgeving? Werken bij een van Toeristisiche Informatiepunten ( TIP’s ) van de gemeente Coevorden betekent werken in een moderne en dynamische werkomgeving.

Wilt u gasten echt van dienst zijn? Bij de TIP’s staat gastheerschap centraal. Belangrijk is dat u het leuk vindt om met mensen om te gaan en hen weet te inspireren met de couleur locale. U weet gasten echt te verrassen met leuke en bijzondere ervaringen.
Bent u enthousiast en nieuwsgierig? Weet u het “wow-gevoel” bij gasten te creëren door nét dat beetje extra aan mogelijkheden te bieden? Dan past de TIP werkomgeving bij U!

 

 Voor deze vrijwilligersfunctie zijn wij op zoek naar mensen die :
• affiniteit met Magisch Drenthe en regionale kennis hebben
• communicatief vaardig en representatief zijn
• kennis van Duits en/of Engels hebben is een pré
• flexibel inzetbaar zijn
• zorgvuldigheid tonen bij werken met een kassa

Het is een afwisselende functie, waarbij er diverse contacten zijn met bezoekers, inwoners en toeristen van Magisch Drenthe. Een functie, waarbij uw eigen inbreng, uw initiatieven gewaardeerd worden. Stichting ToReCo is een organisatie met zeven kantoren in het gebied. U heeft tevens contacten met vrijwilligers van andere locaties.

Er wordt gewerkt met een “vrijwilligerspoule”, waarbij er volgens een rooster wordt gewerkt. Na een gedegen inwerkperiode gaat u op een van de aangewezen locaties aan de slag.Dit betekent, dat er wel een verplichting aan deze functie hangt, i.v.m. vaste openingstijden van het kantoor. De werktijden variëren tussen 9.30 en 17.00 uur op diverse dagdelen, zowel in de winter, als in de zomermaanden. Het is van belang, dat u in goede gezondheid bent, omdat het een functie betreft, waarbij u regelmatig staat en/of in beweging bent. Van de medewerkers wordt gevraagd dat zij ook in de zomermaanden (grotendeels) beschikbaar zijn.

Voor meer informatie over ons gebied en organisatie : www.magischdrenthe.nl.
Interesse in een vrijwilligersfunctie bij Magisch Drenthe?
Neem dan contact op met Anneke van Engen of Miranda Eshuis via 0524 525 150 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel