.

.

 

.

Dorpswandeling Kunstenaarsdorp Zweeloo

Eeuwenoud Zweeloo" is de naam van deze unieke dorpswandeling o.l.v. een gids. Zweeloo kent een boeiende cultuurhistorie en er is veel over te vertellen en waar te nemen.

Dit eeuwenoude brinkdorp heeft karakteristiek prachtige boerderijen en schuren. De wandeling staat gepland op woensdag 4 mei om 14.00 uur. Aanmelden tot 11.00 uur bij het TIP kantoor in Zweeloo, Hoofdstraat 8. Tel: 0591-372299. De wandeling duurt. 2.5 uur en gaat langs historische monumenten en door een uniek natuurgebied. Start TIP kantoor. Kosten: Volwassenen € 4.00 p.p.  De wandeling gaat door bij voldoende deelname. Meer info: TIP Zweeloo

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel