.

.

 

.

Jeugd in beweging

 

........voor de Nieuwjaarloop !

 

Ter voorbereiding op de nieuwjaarsloop Aalden Rondomme hebben Gerrit Voortman, sportambassadeur van Coevorden en Wilfried Reuvers afgelopen week een loopclinic gegeven aan de kinderen van de basisscholen.

 

“Gerrit krijgt werkelijk iedereen in beweging”, want zijn enthousiasme is zeer aanstekelijk en daarom deden alle kinderen leuk mee. Ieder op zijn eigen wijze. Kinderen kregen het advies om vooral rustig te beginnen: het zogeheten “langzaam hardlopen”. Ze begonnen met een speelse warming-up en wat coördinatie-oefeningen met als slot een interval van ongeveer vijf minuten;  één minuut hardlopen en één minuut wandelen. De tweede clinic staat gepland op vrijdag 11 januari a.s.: één dag voor de loop.

 

Vrijwilligers

De meeste vrijwilligers zijn inmiddels benaderd en krijgen binnenkort informatie over hun werkzaamheden. Geweldig dat het evenement op de enthousiaste ondersteuning van de inwoners uit de voormalige gemeente Zweeloo kan rekenen! We gaan ook een heuse vrijwilligersavond organiseren. Deze staat gepland op woensdagavond 9 januari a.s.; vanaf 20.00 uur zijn de vrijwilligers van harte welkom op sportpark ‘t Alterbarg om nadere instructies te krijgen.

Lopers opgelet! Aanmelden via de site www.aaldenrondomme.nl is nu mogelijk..... Dit scheelt ons enorm veel werk op de dag zelf! Alvast dank voor de medewerking!

 

 

Succes met de voorbereiding............!

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel