.

.

 

.

Stichting Aalden Rondomme ondersteunt plaatselijke sportverenigingen

De Stichting Aalden Rondomme heeft, zoals bekend, een deel van de opbrengst van de Nieuwjaarsloop 2013 bestemd voor de plaatselijke sportverenigingen. Eén van de doelstellingen van de stichting is het stimuleren van bewegen en sportief bezig zijn van de inwoners van de voormalige gemeente Zweeloo. Naast het organiseren van de jaarlijkse Nieuwjaarsloop probeert het stichtingsbestuur ook op financieel gebied dit te realiseren. Zo zijn er de afgelopen edities bijdragen geweest voor het zwembad Zweeloo, onderhoud van de wandelroute Aalden Rondomme en de aanleg van een trapveldje bij de Aeldermeent.

Dit jaar zijn de lokale sportverenigingen als bestemming gekozen. Bij de Nieuwjaarsloop hebben alle deelnemers een munt gekregen, die ze vervolgens konden bestemmen voor één van de sportverenigingen. Zo hebben de deelnemers dus uiteindelijk de verdeling van het geld bepaald. Donderdag 28 februari a.s. zijn de cheques door het bestuur van de stichting Aalden Rondomme aan vertegenwoordigers van de verschillende verenigingen uitgereikt: Attilla-Actief € 75,-, Alterbergruiters € 125,-, tennisvereniging LTC € 130,-, ZBC € 150,-, HVZ/Vivendi € 170,-, Sp. Zweeloo € 175,-, JVS € 700,-. Ongetwijfeld zullen deze bedragen een sportieve bestemming krijgen. Bijschrift foto: Lachende gezichten bij de bestuursleden van de sportverenigingen uit de voormalige gemeente Zweeloo. Ze zijn bijzonder content met het gulle gebaar van de Stichting Aalden Rondomme. (Eigen foto)
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel