.

.

 

.

NK kruisboog schieten 2013

Op 24 en 25 augustus a.s. wordt het een drukte van belang aan de Aelder Hooge in Aalden. “S.V. Willem Tell” zal dan het Nederlands Kampioenschap Kruisboog schieten organiseren. Meer dan 275 schutters uit heel het land zullen richting Aalden komen om mee te doen aan dit evenement. Slechts eens per vijf jaar mag dit kampioenschap door één van de verenigingen in het noorden georganiseerd worden en ditmaal is “S.V. Willem Tell” uitgekozen door de NKB Kring Noord.

De wedstrijden worden zowel zaterdag (vanaf 14.30 uur) als zondag (vanaf 10.00 uur) gehouden bij de clublocatie aan de Aelder Hooghe 9 in Aalden. U bent beide dagen van harte welkom om de uitvoering van deze spannende sport te aanschouwen. (Beide dagen is er een luchtkussen voor de kinderen aanwezig en de entree is gratis). 

  

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel