.

.

 

.

Hit Me trainingen in Sleen, Aalden en Westerbork!

Na het succes in Oosterhesselen, starten wij ook met Hit Me trainingen in Sleen, Aalden en Westerbork!

Datum eerste training: zaterdag 24 augustus
Tijd: zaterdagochtend (trainingsschema op de website)
Locatie: Brink Sleen, J. Hellingmolen Aalden, P Woonservice Westerbork

Kosten: Voor 50,- kun je aan alle trainingen deelnemen. Een losse les kost 10,- . Eerste les vrij toegankelijk mits aangemeld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 51 96 22 39
Meenemen: Kom in sportkleding en neem een handdoek en water mee.
Meedoen?  Wil je meedoen, meld je dan even aan door een mailtje te sturen. Vermeldt in je mail ook even je contactgegevens, leeftijd en of je een sportieve achtergrond hebt.

Hartelijke groet,
Martine Bal
06-51 96 22 39

www.hit-me.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel