.

.

 

.

Cadeau voor deelnemers 50ste Drentse Fiets4Daagse

De jarige Drentse Fiets4Daagse trakteert haar deelnemers op een uniek cadeau. Wie in juli alle vier dagen meedoet krijgt als blijvend aandenken niet alleen een medaille, maar ook een CD met fietsliedjes.

Gerrit Miedema van Stichting Emmpact heeft samen met Reinout Douma van het Noordpool Orkest een prachtig album geproduceerd met zeven nieuwe liedjes en vijf uitvoeringen van bestaande liedjes. Natuurlijk staat Op fietse van Skik erop, maar ook La Bicyclette van Ellen ten Damme. Zij zal dit nummer maandag 6 juli live zingen op de feestelijke openingsavond in De Bonte Wever in Assen. Andere artiesten op de fiets-CD zijn o.a.Tangarine en Babette van Veen. Het Drentse Bezik is te beluisteren met Fiets’n, titelmuziek van het RTV Drenthe programma Festival op Fietse, dat ruim aandacht besteedt aan het jubilerende fietsevenement.

Mensen die zich maandag 6 juli (12.00-17.00 uur) of dinsdagochtend 7 juli (8.00-10.30 uur) voor de vierdaagse inschrijven bij een van de acht startplaatsen krijgen één CD per inschrijving/echtpaar/gezin. Wie zich bij voorinschrijving heeft aangemeld voor de fietsweek kan de CD bij de startplaats ophalen op vertoon van deelnemersbewijs.

Dagdeelnemers zijn uitgesloten van deze actie, tenzij op vrijdag 10 juli kan worden  aangetoond dat er vier dagen is gefietst. Ook dan geldt: 1 CD per echtpaar/gezin. De CD is niet te koop.

Er zit muziek in de Drentse Fiets4Daagse, dus schrijf je in voor deze feestelijke 50ste editie van 7 t/m 10 juli.

Voor meer informatie en routes, bezoek www.fiets4daagse.nlen www.festivalopfietse.nl.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel